zaterdag 22 december 2012

feestdagen

Ik wens iedereen hele gezellige kerstdagen toe en een gelukkig, gezond en liefdevol 2013!

maandag 10 december 2012

Winnaars button!

Kijk deze kreeg ik omdat ik de 1e prijs heb gewonnen. Voor de mensen die een snijplotter hebben kijk dan even bij http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/ ze hebben leuke challenges en prijzen die zeker de moeite waard zijn!
Deze keer is de challenge dat je alles mag maken en zelfs mensen die geen snijmachine maar wel een stansmachine hebben kunnen dit keer meedoen.
Dus neem gauw een kijkje en doe gezellig mee!

Yes ik heb gewonnen met mijn muisdoosje!!

Yes ik heb gewonnen met mijn muisdoosje bij creative cutting challenges nummer 7!
Een bon van Lettering delights die kan ik natuurlijk prima gebruiken!
Dank jullie wel dames van creative cutting challenges!
Ik doe pas voor de 3e keer mee aan een wedstrijd maar ga het zeker nog een keer proberen.

zondag 9 december 2012

Tictac doosje met geldvakje

Ook heb ik vandaag een paar Tictac doosjes gemaakt voor de kerst. Het leuke van deze doosjes is dat er een vakje in zit waar je geld in kan stoppen. De tekstempel is van Nicole Verkooijen deze serie is zo leuk voor allerlei gelegenheden een andere tekst.



Treat bags voor kerst

Ik sta a.s. vrijdag op een kerstmarkt in een verzorgingstehuis en daarom heb ik weer een paar kerst cadeautjes gemaakt. Een paar treat bags met chocolade kransen met gekleurde balletjes erop.

maandag 3 december 2012

Challenge bij creative cutting challenges

Met dit winterdoosje wil ik meedoen met de http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/, je moet een doosje of tasje maken en dit moet uitgesneden worden met een snijmachine. Ik vind dit muisdoosje enig ik heb er wat candy canes in gedaan en het doosje heb ik versierd met een uitgesneden kerstster!