donderdag 31 januari 2013

online een workshop volgen

Geen zin om de deur uit te gaat, geen zin om verre afstanden te gaan rijden dan is dit de ideale oplossing om toch een workshop te kunnen volgen! Neem eens een kijkje zou ik zeggen! http://onlineworkshopsbynicole.blogspot.nl/

maandag 28 januari 2013

aardigheidje!

Ik ga dadelijk even koffie drinken bij een vriendin en omdat ze vorige week ziek was heb ik gauw even een aardigheidje voor haar gemaakt. In het doosje heb ik kikkersnoepjes gedaan en verder heb ik het doosje versierd met een strikje, bloemetjes en een tekstje erop. Nu maar kopen dat ze het leuk vind!

Magnolia kaartje

Gisteren heb ik weer een Magnolia kaartje gemaakt, ik heb het afdrukje ingekleurd met aquamarkers. Ik vind het best nog moeilijk hoor om de kleuren te combineren en om schaduwen aan te brengen.

dinsdag 22 januari 2013

Love is in the air!

Vandaag heb ik alvast iets gemaakt voor Valentijnsdag. Het patroon is van My time made easy. Ik heb het afgewerkt met een strikje, bedeltje en een tekststempel. Ik heb er 1 Del Ferro bonbon in gedaan maar je kunt er ook een lolly op z'n kop in doen, dat zal ik later nog wel laten zien.

maandag 21 januari 2013

en nog een kaart!

Ik heb vandaag nog maar een kaart gemaakt, het is lekker weer om binnen te blijven en dat is voor mij ook geen straf! Dit afdrukje heb ik ingekleurd met aquamarkers en om eerlijk te zijn vind ik hem mooier dan mijn vorige kaart.

zaterdag 19 januari 2013

Magnolia kaart

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met een afdrukje uit de With love collection magnolia 2013, ze zijn echt zo schattig allemaal! Ik heb het afdrukje ingekleurd met Castell Faber potloden. Het is best moeilijk om kleuren met elkaar te combineren maar ik vind hem toch wel leuk geworden. Ben benieuwd wat jullie er van vinden?

challenge 10 creative cutting

Hallo allemaal, het is weer een tijdje geleden dat ik iets geplaats heb maar dat komt omdat mijn moeder heel ziek is geweest. Het gaat gelukkig weer iets beter met haar en heb ik dus weer wat meer tijd om te freubelen! Met deze uitgesneden babytjes doe ik mee aan de 10e challenge van creatieve cutting. Ik ben er wel een beetje laat mee maar ik wil toch een poging wagen, in het doosje heb ik 1 paar babysokjes gedaan!
Kijk zelf maar op hun site want er zijn hele leuke inzendingen en als je meedoet krijg je gratis een patroon van een babyromer waarin de mouwen gemaakt zijn van sokjes.
Neem dus gauw een kijkje op hun blog http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/
Met deze schattige babytjes doe ik ook mee aan challenge 17 van AnMa creatief Webshop AnMaCreatief